PRESENTAM EL FESTIVAL PONENT, FESTIVAL D'ARTS ESCÈNIQUES DE CARRER A ANDRATX, PORT I S'ARRACÓ ELS DIES 1,2,3 i 4 DE JULIOL

11-Juny-2021

Foto presentació Festival Ponent

PRESENTAM EL FESTIVAL PONENT, FESTIVAL D'ARTS ESCÈNIQUES DE CARRER A ANDRATX, PORT I S'ARRACÓ ELS DIES 1,2,3 i 4 DE JULIOL

Amb l'esperit de recuperar els carrers. Ocupar l'espai públic i farcir-lo d'arts vives, sortir del confort de les platges i tornar a la vila i gaudir de la comunitat i de l'experiència de compartir els carrers i les places després de la posta de sol.

De l'1 al 4 de juliol, Andratx vila, Es Port i s'Arracó gaudiran, simultàniament, d'una variada programació d'arts escèniques de les Illes i d'arreu. La posta de sol donarà el "sus" als espectacles, per això és un festival que comença "quan el sol es pon". Amb aquest lema, aquesta nova proposta cultural vol homenatjar la relació del municipi amb el sol, a qui els andritxols varen voler posar un plet perquè sempre se'l trobaven de cara, en anar i en tornar de Ciutat.

El festival està organitzat per l'Associació Cultural Microteatre i la regidoria de Cultura de  l'Ajuntament d'Andratx, amb la col·laboració d'associacions, entitats i col·lectius del poble, establiments i comerços, i amb el suport del Consell de Mallorca.

Més informació i tota la programació a la web: https://www.festivalponent.com on ja podeu anar reservant les vostres entrades. Junts feim cultura.