Nova edició del Concurs de fotografia pel Calendari Baltasar Moner 2022

13-Octubre-2021

Foto guanyadora concurs Rafel Ferrer 2021

Nova edició del Concurs de fotografia pel Calendari Baltasar Moner 2022
 
Departament de Cultura de l’Ajuntament d’Andratx posa en marxa un any més el concurs de fotografia del municipi d’Andratx pel Calendari Baltasar Moner 2022.
 
Mantenint la línia dels anys anteriors, la participació està oberta a tothom; només es permetrà una fotografia per participant; i aquesta podrà ser de temàtica lliure, però sempre relacionada amb el municipi d’Andratx.
 
La fotografia “Son Pou” de Biel de Son Esteve, va ser la que més “M’agrada” va obtenir a Facebook en la votació popular organitzada l’any passat per la Casa Consistorial
 
Les fotografies participants es poden enviar des de ja mateix. El termini per a fer-ho acaba el diumenge dia 31 d’octubre.
Com ja es fes l’any passat, totes les fotografies que s'enviïn s’aniran emmagatzemant i el dimarts dia 2 de novembre, una vegada tancat el període d’enviament, es publicaran totes a la vegada, en un mateix àlbum. D’aquesta manera totes les imatges podran ser votades durant el mateix període de temps. És important recordar que només seran registrades com a votacions positives els ‘M’agrada’. Qualsevol altra reacció en Facebook no serà tinguda en compte.
 
El període de votació, com dèiem, s’obrirà el dimarts 2 de novembre i durarà fins al diumenge 14 de novembre.
 
El dilluns 15 de novembre es donaran a conèixer les 24 imatges millor valorades, i a partir d’aquí i durant tres dies un jurat especialitzat acabarà de decidir d’entre aquestes les 12 millors fotografies que apareixeran al calendari, sempre tractant de respectar el màxim possible les votacions realitzades pels ciutadans.
 
El dimecres 17 de novembre donarem a conèixer les 12 imatges guanyadores.
 
Us animam a tothom a participar!
 
Fer-ho és tan senzill com enviar una fotografia a l'adreça electrònica concurscalendari@andratx.cat
La fotografia podrà ser de temàtica lliure, però sempre relacionada amb el municipi d'Andratx; haurà de tenir un pes mínim de 800K, en disposició horitzontal i es permetrà una fotografia per participant. .