NOVA EDICIÓ DE LA GALA LÍRICA 2021, DIES 11 I 12 DE JUNY

21-Maig-2021
Presentada la nova edició de la Gala Lírica d'Andratx 2021, dies 11 i 12 de juny a la Clastra del Castell de Son Mas, Ajuntament d'Andratx.

Avui matí, el batle de l'Ajuntament d'Andratx, Sr. Joan Manera, la regidora de Cultura d'Andratx, Sra. Ruth Mateu, conjuntament amb el director d'orquestra, Sr. Jose M. Moreno, en representació de l'Associació Musical  d'Andratx, han presentat a la Clastra del Castell de Son Mas la nova edició de la Gala Lírica d'Andratx 2021, que tendrà lloc els dies 11 i 12 de juny a les 22 hores a la mateixa Clastra. Concerts d'òpera i sarsuela representats al nostre municipi des de l'any 1995, en diferents formats.

El programa que s'oferirà farà un recorregut pel repertori d'alguns dels més gransCartell de la Gala Lírica 2021 compositors de la lírica com Verdi, Puccini, Gounod, Massenet, Vives, Moreno Torroba, Barbieri, Guerrero, Sorozábal, Fernández Caballero, etc. Oferirem àries, duos, obertures, grans números corals i concertants dels títols més famosos. Serà un variat programa que de bon segur farà les delícies dels aficionats. La durada aproximada dels concerts serà d'1 hora i 45 minuts.


Els intèrprets seran diversos solistes de reconegut prestigi, entre els qui és trobam sopranos, mezzosopranos i tenors mallorquins, com són Maya Planas, Inma Hidalgo, Natalia Salom, Cristina Van Roy, Laura Melo i Camila Durán, sopranos. Així com, Serena Pérez, mezzosoprano. I Gerónimo Seib i Antoni Lliteres, tenors. Com és de costum, feim una aposta clara pels grans cantants mallorquins que tenim a les nostres terres.

A més, de la gran protagonista de la nit "La Coral Municipal d'Andratx" i la gran Capella Mallorquina que hi participarà com a convidada. Acompanyats tots ells i elles, de l'Orquestra Clàssica de Mallorca, integrada per una plantilla d'excel·lents músics professionals, i dirigits per Josep M. Moreno, director d'orquestra i titular de l'Orquestra Filarmònica de Màlaga.

Un any més feim una crida al magnífic públic que ens acompanyi per poder gaudir d'aquest magnífic repertori.

Podeu reservar la vostra entrada al Casal de Can Riera, de 10 a 14 hores, i de 17 a 20 hores, de dilluns a divendres, o bé, telefonar al número 971628018 o enviant email amb el vostre nom, nombre de places i telèfon de contacte.

El preu de l'entrada és de 5 €.