Millores a la Biblioteca Jaume Bover d'Andratx

26-Agost-2021
Durant el mes d'agost, des de la regidoria de Cultura i Biblioteca, s'ha aprofitat per fer uns canvis a la planta d'entrada de la Biblioteca, principalment s'ha renovat mobiliari i  pintat tota la planta.

Concretament, s'ha renovat el mobiliari de la Sala Infantil i Juvenil amb mobiliari més còmode i colorit pels més petits, amb caixons per exposar llibres i expositor per novetats, caixó amb coixins per activitats,  així com,  la zona audiovisual i de música amb mobiliari específic per arxivar totes les pel·lícules i la música. A més del taulell d'entrada que ara és més accessible per a tothom. Per dur endavant aquestes millores s'ha sol·licitat una subvenció del Consell de Mallorca per la millora dels equipaments culturals.

A més, el personal de la Biblioteca, ha fet una gran feina reorganitzat tot el fons 📚, per tal d'intentar fer els espais més dinàmics i donar un nou aire; i ja que estàvem engrescats hem aprofitat per esporgar part del material més antic i així mantenir la col·lecció viva i actualitzada.😄

Esperam que us agradi i que gaudiu de les millores.

Cultura, Patrimoni i Política Lingüística del Consell de Mallorca .

Logotip Consell 

 

fotografia sala infantil i juvenil