Mercats de Nadal

10-Desembre-2021

mercat_port_andratx.jpgmercat_andratxPer desembre, arriben els tradicionals Mercats de Nadal, com a aperitiu perfecte per a les festes, reclam per visitar el nostre municipi i comprar un regal per a la família o els amics.

La novetat més visual són les parades de fusta de temàtica artesana i gastronòmica, on es pot trobar tant productes d’artesania, fang, bijuteria i objectes de regal com d’alimentació, dolços i torrons. I la novetat més compromesa amb l’actualitat sanitària és l’alliberament de parades amb l’objectiu d’evitar aglomeracions. S’afegiran, en canvi, mostradors exteriors dels comerços dels carrers que es podran visitar amb més amplitud.

Dissabte 11 de desembre es celebra el Mercat de Nadal d’Andratx, a la Pl. Espanya, de 11 a 19 h. És una jornada típicament comercial, artesanal i festiva. A més d’obrir els comerços, hi ha un programa ple d’activitats nadalenques, tallers infantils i actuacions musicals. I com a acte indispensable, els nins i nines podran dipositar la carta als Reis d’Orient i al Pare Noel.

La gastronomia i la música són també una part del Nadal. Per això, dissabte 18 de desembre s’organitza un mercat artesà i gastronòmic al C/ Isaac Peral del Port d’Andratx, com activitat de promoció i de dinamització econòmica amb la voluntat de donar impuls als negocis d’aquesta zona durant aquestes dates tan especials. Hi podreu trovar un mercat artesà, tallers infantils, diverses actuacions musicals, xocolata calenta i assortiment de tapes.