L’Ajuntament d’Andratx renova el seu portal web

27-Abril-2021
El nuevo portal del Ayuntamiento integra la sede electrónica, las noticias que genera la corporación y la actividad de las redes sociales municipales.

web-andratxL’Ajuntament d’Andratx renova el seu portal web i acosta tota la informació relacionada amb la gestió i els serveis municipals a la ciutadania amb un web més accessible.

Aquest nou web substitueix el lloc web actiu durant els darrers anys per un gestor de continguts amb un cercador que facilita l’accés a la informació i a la tramitació administrativa; actualitza les pàgines dels diferents serveis municipals amb una navegació segura; promou la participació amb la ciutadania; presenta un disseny que s’adapta al model corporatiu i es pot visualitzar des de qualsevol dispositiu.

El batle, Joan Manera i el regidor d’Informàtica, Toni Bordoy, han presentat aquest nou recurs municipal com un servei públic d’atenció a la ciutadania essencial, i més en aquest temps de pandèmia que ha transformat els hàbits i on l’àmbit telemàtic ha guanyat presència en la relació entre la ciutadania i les administracions i, al mateix temps, han agraït el treball de tots els serveis implicats en la creació d’aquest web municipal, especialment a la Direcció Insular de Suport i Coordinació Municipal del Consell de Mallorca que gràcies a la seva col·laboració amb el Departament d'Informàtica del consistori, a l'Ajuntament d'Andratx no li ha suposat cap despesa econòmica la creació d'aquest nou portal web.

Segons declaracions de Toni Bordoy, regidor d’Informàtica «Seguim modernitzant la identitat corporativa del nostre Ajuntament. Amb aquest nou web es preten donar a conèixer les publicacions i les activitats que l'Ajuntament realitza d'una manera totalment actualitzada i conseguir una millor interacció amb el ciutadà.»