L'AJUNTAMENT D'ANDRATX PRESENTA EL CALENDARI D'ACTIVITATS PER A LES FESTES DE NADAL 2021/2022

24-Novembre-2021

El Nadal que s'acosta ens anuncia temps de fer balanç, de reunir-nos amb familiars i amics. CartelSón també temps de fer projectes, de bons propòsits, de mirar cap endavant per tal de poder obrir nous camins que explorarem en aquest 2022 que és a punt de començar.

Com que som ben conscients que el més important a la vida, és tenir algú amb qui compartir-la. No descuidam un emotiu record per totes aquelles famílies que aquestes festes tindran un lloc buit a la taula. Confiam també, que l’any nou sigui millor que el que hem passat. I ara que el retorn a una normalitat segura és cada vegada més a prop, sentim que hem de seguir treballant per recuperar les activitats culturals, patrimonials, esportives, juvenils i de foment del comerç local. que posar les persones al seu centre ha d’esser l’estel que ens guii en el nostre dia a dia.

Per això, des de les diferents àrees de l'Ajuntament d’Andratx us presentam el programa "Viu el Nadal 2021/2022" que esperem que pugueu gaudir amb les vostres persones estimades. 

Amb ell us desitjam un Bon Nadal i un feliç Any Nou 2022.