L’Ajuntament d’Andratx allarga la campanya comercial «Per Nadal, compra local», fins el 31 de gener

12-Gener-2022

CARTEL CAMPAÑAL’Ajuntament d’Andratx allarga la campanya comercial «Per Nadal, compra local», fins el 31 de gener.

Aquesta campanya té com a objectiu fomentar l’activitat comercial i el consum local durant les festes de Nadal, premiant la clientela amb una senalla.

Oficialment, el termini de la campanya s’havia fixat per dia 11 de gener i segons dades municipals, s’han repartit unes 300 senalles. Des del consistori, són conscients que durant aquestes festes hi ha hagut gent confinada i no han pogut realitzar les compres de Nadal com de costum, per la qual cosa s’ha considerat allargar la durada de la campanya fins a final de mes perquè tothom pugui aconseguir la seva senalla.

D'aquesta manera, tots els tiquets de les compres fetes fins al 31 de gener seran vàlids. Només cal grapar, al fullet-cartilla, 6 tiquets de compres de diferents establiments del municipi d’Andratx que han de sumar entre tots, i com a mínim, 200€ i anar a l’Ajuntament a bescanviar-ho per una senalla.

El regidor de Promoció Econòmica, Toni Bordoy, ha fet un balanç positiu i vol agrair la bona acollida que ha tengut aquesta iniciativa entre la ciutadania.

Tota la informació de la campanya al següent enllaç: Per Nadal, compra local