INFORMACIÓ ESCOLA D'ESTIU

02-Juliol-2021
Benvolgudes famílies, 
 
Ja queda poquet pels campus d'estiu del municipi d'Andratx. En primer lloc, us volem agrair la vostra confiança i participació i esperem que sigui un estiu ben divertit! Aprofitem també per informar-vos que a la plana web de Dicdrac (https://dicdrac.net/campus/) podeu trobar disponible:
  • Circular informativa: informació corresponent als campus amb tota la informació detallada i necessària pel desenvolupament del campus: accessos d'entrades i sortides, horaris, què hem de portar cada dia, contacte.... 
  • Quadrant activitats: el podeu trobar en la circular informativa on podreu comprovar quines activitats realitzaran.  
  • Contacte directors: a la circular informativa o a un cartell específic. Si necessiteu reunir-vos amb els directors heu de demanar cita prèvia. Estiran actius a partir de dia 5 de juliol.r
  • Càtering: l’empresa que gestionarà el menú serà Eurest. El preu diari es de 6,10€ que es tindrà que abonar en efectiu al director del campus. Ho podeu abonar per dies, setmanes, quinzenes o mensual. El menú el podreu trobar en la nostra web. Per fer ús del servei de menjador s’ha d’avisar com amb un dia d’anterioritat com a mínim.
Important: 
  • Mesures relatives al COVID-19: us hem adjuntat el document de les condicions i consentiment de participació en activitats de temps lleure que HEU D'IMPRIMIR, SIGNAR I LLIURAR EN PAPER EL PRIMER DIA DE CAMPUS als monitors o director del campus. 
  • Reunió informativa: realitzarem una reunió informativa online mitjançant la plataforma ZOOM el divendres 2 de juliol a les 16h. L’enllaç de la reunió és el següent, també el podeu trobar a la nostra web (ID de reunió: 791 4978 6136 -  Codi d’accés: DICDRAC - https://us04web.zoom.us/j/79149786136?pwd=MkljY2swSnl0WVQ1T3BWNXR6UjdUZz09 )

En darrer lloc, recordar-vos que és molt important seguir amb les mateixes indicacions que ja hem seguit durant tot el curs i cal comprovar la temperatura cada dia als participants i no portar-los al centre en cas de presentar qualque símptoma compatible amb la Covid-19 o si heu estat contacte estret de qualque cas positiu. Seguint també, amb el protocol de Contingència del centre, us demanam que el primer dia cada infant porti el seu kit-Covid (bossa de tela o tupper amb dues mascaretes de recanvi, gel hidroalcohòlic i paquet de mocadors). 
 
Moltes gràcies per la vostra col·laboració!