ELS PRÒXIMS DIES 18 I 19 DE SETEMBRE ARRIBA A ANDRATX, "OUT!, EN RUTA" LA MOSTRA DE CINEMA LGTBIQ+

05-Setembre-2021

ELS PRÒXIMS DIES 18 I 19 DE SETEMBRE ARRIBA A ANDRATX,  "OUT!, EN RUTA" LA MOSTRA DE CINEMA LGTBIQ+  AL TEATRE SA TEULERA

Out! Mostra de Cinema LGTBIQ+ de les Illes Balears, després de tres edicions a Palma, organitza per primera vegada Out! en ruta per apropar el cinema LGTBI a diferents localitats de Mallorca.

La primera aturada serà a Andratx, al Teatre de Sa teulera, els dies 18 i 19 de setembre a les 20Cartell Festival Out hores.

Dia 18 de setembre amb la projecció de la pel·lícula "Kokon" i dia 19 de setembre amb la projecció de Out! in short - ficció, sessió de curtmetratges de ficció.

Activitat gratuïta. Reserva localitat al telèfon 971628018 o a l'email cultura@andratx.cat. O a partir d'una hora abans les podeu recollir directament a la taquilla del teatre.

Més informació aquí: 👇

📌Sessió dia 18 de setembre a les 20 hores:

KOKON

LeonieKrippendorff

Alemanya - 2020 - 95’

Ficció - V.O. alemanya amb subtítols en espanyol

Nora, una al·lota berlinesa tímida de 14 anys, mai oblidarà aquest estiu tan calorós. Envoltada de persones amb biografies pertorbades, de diferents cultures i orígens, s'obre camí cap a l'adultesa. Nora té la seva primer regla, s'enamora d'una altra al•lota, aprèn a defensar-se i li rompen el cor per primera vegada. Quan acabi l'estiu, les coses mai tornaran a ser les mateixes.

📌Sessió 19 de setembre a les 20 hores:

Out! in short – ficció. Sessió de curtmetratges de ficció

ROCky. Dani Seguí, Menorca, Espanya. 2020.

ROC està a punt d'acabar l'institut i la seva funció final serà el playback d'un número musical molt especial, però la directora del centre no l'acceptarà en cap concepte. ROC té Síndrome de Down i és un apassionat de “Rocky Horror Picture Show”.

Leo y Alex en pleno S. XXI. Eva Libertad, Nuria Muñoz. Espanya. 2020.

Alex es desperta en el seu llit després d'una nit de festa. Al costat d'ella està Leo, la seva companya de pis, que no recorda com va acabar allà. A partir d'aquest matí, ja res serà el mateix entre les dues.

Victoria. Daniel Toledo Saura. Espanya. 2020.

Aquesta és la història d'una primera trobada i, alhora, d'un retrobament. És la història del moment en el qual Ana veu per primera vegada a Clara.

Of heartsandcastles. Rubén Navarro. Estats Units, Espanya. 2020.

Una nit a Los Ángeles. Un home atrapat en el dolor d'una recent ruptura coneix a un home atent i atractiu. Una trobada casual que despertarà emocions i crearà una connexió que viurà en ells per sempre.

La lavadora. DianeMalherbe. Espanya, França. 2021.

Posar una rentadora no és tan fàcil. S’ha de saber triar el programa correcte...

Me voy. Magda Casellas. Mallorca, Espanya. 2020.

Carme, una al•lota de 21 anys, es troba en el procés de deixar de viure amb el seu millor amic per a viure amb la seva al•lota. Al principi, tot va bé, fins que deixa de fer-ho. Carme estranya al seu millor amic i algunes manies de la seva parella la fan sortir de polleguera.

Sans transition. Paul Granier. França. 2021.

A vegades, és un llarg camí permetre's tornar a estimar. Una nit, Leo coneix a Thom. Encara no ho sap, però aquesta trobada el canviarà per sempre. El seu desig, les seves idees rebudes i la seva existència es trastornen. Estrena a Espanya.

Antes de la erupción. Roberto Pérez Toledo. Espanya. 2021.

 

Encara que una erupció volcànica pot ocórrer sense cap senyal previ, el més probable és que els volcans emetin diferents tipus d'advertiments abans que comenci l'erupció. A penes ho vam veure venir.

Sol Sol. Àlex Arroyo. Menorca, Espanya. 2021.

Xavier és un jove menorquí que no es troba còmode en el seu entorn. Amb l’arribada d’un turista català intentarà resoldre els seus problemes i explorarà la seva sexualitat, per créixer en un espai natural com el de Sa Mesquida.