Comencen les obres de la nova rotonda de Camp de Mar a la carretera Palma-Andratx

21-Gener-2022
foto
Avui s’han iniciat les obres de la rotonda de Camp de Mar, que el Departament de Mobilitat i Infraestructures ha plantejat, amb la presència del conseller Iván Sevillano i de la presidenta del Consell, Catalina Cladera, a més del batle d’Andratx, Antoni Mir; la primera tinent de batle, Katia Rouarch; i la segona tinent de batle, Ruth Mateu.
 
Les obres, tenen un termini d’execució de set mesos. L’objectiu d’aquestes obres és millorar-ne la seguretat, mitjançant la reducció de la velocitat, sense afectar la capacitat de la via. Per això, les obres es concretaran amb tres actuacions que comencen avui:
 
D’una banda, es crearà una rotonda a la intersecció de la Dt-1 amb Camp de Mar. La rotonda projectada disposarà de dos carrils d’accés directe, un en el sentit Palma-Andratx i l’altre que mantindrà el traçat existent, en sentit Andratx-Camp de Mar.
 
D’altra banda, es construirà una nova via verda per a circulació no motoritzada, que connectarà la trama urbana d’Andratx amb la zona sud de la rotonda a construir que es connectarà amb l’entrada de Peguera.
 
I finalment es reforçarà el ferm a la calçada de la carretera Ma-1A de la futura rotonda fins a la cruïlla d’entrada a Camp de Mar.