CICLE DE MEMÒRIA DEMOCRÀTICA, "CINEMA, LITERATURA I TEATRE" DEL 25 DE SETEMBRE AL 10 D'OCTUBRE

19-Setembre-2021

Foto presentació cicle memòria democràtica

Presentació del Cicle de Memòria Democràtica 'Cinema, literatura i teatre' a càrrec del batle Antoni Mir i la regidora de cultura i memòria democràtica, Ruth Mateu.

Cicle de Memòria Democràtica 'Cinema, literatura i teatre', del 25 de setembre al 10 d'octubre, que oferirà un programa amb la projecció del documental i posterior col·loqui "Milicianes", així com, diverses obres teatrals de temàtica històrica "Les cançons perdudes", "Els Altres" i "Fragments a Mallorca durant la Guerra Civil", que estaran acompanyades de la presentació del llibre "Ateu Martí" de David Ginard.

"Un cicle teatral, de cinema i literatura dirigit, per primera vegada, entorn de la memòria democràtica, una proposta que adreça la mirada cap al passat i ens presenta històries de lluita, remordiments i desesperació, però també d'il·lusió, oportunitats i necessitat de redempció.", declaracions de la regidora Mateu.

El cicle té lloc en el Teatre de Sa Teulera, començant el pròxim dissabte 25 de setembre amb el documental i posterior col·loqui "Milicianes", i continua durant tres diumenges, 26 de setembre, 3 i 10 d'octubre amb les propostes teatrals, i dia 8 d'octubre amb la presentació del llibre "Ateu Martí, anticlericalisme i compromís republicà" de David Ginard. (Presentació a la Sala de Plens de l'Ajuntament d'Andratx)

Activitats gratuïtes, reserva de localitat al telèfon 971628018 o bé a l'email cultura@andratx.cat.

Per més informació consultau l'agenda d'activitats.

Cartell Cicle de Memòria Democràtica