Andratx presumeix d'arbre i llums de Nadal

05-Desembre-2021

fotoL'Associació de Mestresses de Casa d'Andratx i les cosidores del taller de costura de l'Escola d'Adults han participat a la campanya "Per Nadal, compra local", que ha posat en marxa l'Ajuntament d'Andratx.

La iniciativa va sortir de la regidoria de Comerç que, el passat mes de novembre, els hi va proposar unir-se per elaborar la decoració de l'arbre de Nadal que, des de fa uns anys, s'instal·la a la Pl. Espanya per aquestes festes. L'Ajuntament els hi ha proporcionat tot el material i estris necessaris i elles s'han organitzat de manera que mentre unes dibuixaven patrons i tallaven, altres cosien. 

Es tracta d'un treball en el qual s'hi han involucrat una vintena de dones i que destaca per la seva original idea, ja que s'han inspirat amb els colors de l'escut municipal per confeccionar els ornaments que vestiran l'arbre. Un arbre que han coronat amb una gran estrella en forma de sol, el sol de Ponent.

La inauguració s'ha fet coincidir amb l'encesa de llums de Nadal. Acte tradicional per donar la benvinguda a les festes nadalenques i que organitza l'Ajuntament, a través del Departament de Vies i Obres i Enllumenat Públic, ja que s'encarrega d'engalanar els carrers amb els llums i diferents adoms festius amb l'objectiu de dinamitzar el comerç i la vida social del municipi, a l'època més màgica de l'any.

El regidor Toni Bordoy declara que des de l'Ajuntament volem agrair a l'Associació de Mestresses de Casa i a les cosidores del taller de costura de l'Escola d'Adults la seva implicació, per fer una decoració nadalenca original i creativa i, sobre tot, volem agrair aquesta feina, a la que han dedicat temps de manera desinteressada i que aporta alegria i color al nostre poble per aquest Nadal.