Andratx demana a Salut que retorni el Vehicle d'Intervenció Ràpida mentre duri el tancament dels túnels de Son Vic i Sa Coma

09-Gener-2023

La batlessa d'Andratx, Estefanía Gonzalvo, ha tornat a sol·licitar a la conselleria de Salut i Consum, com ja ho va fer al mes d'octubre, que destini un Vehicle d'Intervenció Ràpida a Andratx mentre duri el tancament dels túnels de Son Vic i Sa Coma després que avui s'hagin reiniciat les obres.

D'aquesta manera, Gonzalvo cerca que Salut reactivi el dispositiu de risc previsible per mor de l'augment del temps de desplaçament i que dificulten les evacuacions sanitàries en el temps òptim per garantir la salut dels afectats per una emergència.

En aquest sentit, Gonzalvo ha lamentat que "la conselleria no hagi reactivat aquest dispositiu a la vegada que tornava a tancar els túnels" donat que "estam en la mateixa situació que quan es va posar en marxa al mes d'octubre".

"Atenem a la prudència i a la comprensió de la Consellera i esperam que vengui a bé a garantir la seguretat dels residents a Andratx i dels nostres visitants", ha afegit Gonzalvo.