24è FESTIVAL INTERNACIONAL DE TERESETES

10-Maig-2022

Un any més, retorna el Festival Internacional de Teresetes de Mallorca a s’Arracó i Andratx, la Clastra de Son Mas i la plaça de s’Arracó seran els llocs, els dies 21 i 22 de maig. Amb dues propostes ben diferents, però on les teresetes són el centre de l’espectacle. Petit i gran, del departament de Cultura esperam que ho gaudiu!

Dissabte 21 de maig a les 18.00 h a la plaça de s’Arracó “Los tirititeros de binéfar” amb l’obra:TERESETES CHORPATÉLICOS, espectacle de teresetes de guant i teatre d’objectes.

Espectacle poètic musical en què jugam amb poesies i cançons de Federico García Lorca, León Felipe, Rafael Alberti, Nicolás Guillén, Gerardo Diego, Ramón Gómez de la Serna, Gloria Fuertes, Hermanos Rincón, M. Elena Walsh i Vainica Doble. Textos que poden semblar no aptes per als petits, però que contenen claus que els són molt pròximes. Federico García Lorca va dir a uns nins que jugaven divertits: “¡Qué chorpatélicos sois!”

TÈCNICA UTILITZADA: Teresetes de guant i teatre d’objectes

DURADA: 50 minuts

EDAT: A partir de 4 anys

IDIOMA: Castellà

 

TERESETES (2)

Diumenge 22 de maig a les 12.00 h a la clastra de Son Mas “PIKI theatre” amb l’espectacle SOBRE EL NOVÈ MES, espectacle de teresetes de mà.

Saps com vares néixer? Aquí deim que les cigonyes duen els fills als seus pares. L’espectacle vol deixar això clar; tots els nadons, anglesos i francesos, pobres i rics, blancs i negres, neixen en aquest món de la mateixa manera. Primer, però, han de passar nou mesos feliços, emocionants i, de vegades, una mica durs a les panxes de les seves mares. El nostre heroi, bebè Miška, passa per tots.

TÈCNICA EMPRADA: Teresetes de mà

DURADA: 45 minuts

EDAT: A partir de 3 anys

IDIOMA: Català