18 °C

OBRA: EL SEXE OCULT

Teatre sa Teulera
GRATUÏT
Segona obra de la Mostra de Teatre Amateur 2021 «EL SEXE OCULT», de la companyia SOM3.

Obra per a majors de 16 anyscartell-sexe-ocult


EL SEXE OCULT (Secrets que canviaran les seves vides) és una obra de teatre de pròpia creació que intenta endinsar-se dins el cor dels espectadors. Per un cop, els assistents podran ser jutges i còmplices dels sentiments, sensacions i pors dels personatges que lluiten per retrobar-se amb ells mateixos i fer-se un lloc dintre la societat.

Aquesta peça teatral no entén d’estigmatitzacions socials ni exclusions sinó que va més enllà captant l’essència pura de l’amor. Les diferències son el nexe connector entre les vides dels personatges que els fan ser únics. La Maria i el Jordi, matrimoni jove, rialler i enamorat torna a viure a l’illa de Menorca. Col·lateralment apareix el Xavi, jove desenfadat i segur de sí mateix que, després de quinze anys torna a la vida del Jordi provocant-li una gran crisi existencial d’identitat sexual que no sabrà com gestionar. No obstant això, un gran fet inesperat desencadenarà un gran final entre aquest triangle amorós.

AUTOR: Lluís Seguí
DIRECCIÓ: SOM3 (MENORCA)
ACTORS: Marc Ferrando, Lluís Seguí
ACTRIUS: Yolanda Martínez, Maria Pons
TÈCNICS COMPANYIA: Laura Sintes, Paula Rotger
DISSENY GRÀFIC: Manel Sánchez
COL·LABORADORS: Jacinto Calvo, Jaume Gomila

Les portes del teatre s’obriran una hora abans, podeu reservar al telèfon 971 62 80 18 o bé, a l’emial cultura@andratx.cat