Inauguració exposició Cartoon Nostrum a la Sala de Plens Ajuntament d'Andratx, dimecres dia 6 d'octubre a les 19 hores a càrrec del comissari Rafel Vaquer.

Sala de Plens, Ajuntament d'Andratx
Gratuït

39.5762027, 2.4244904

Cartell exposició

Inauguració exposició Cartoon Nostrum a la Sala de Plens Ajuntament d'Andratx, el pròxim dimecres dia 6 d'octubre a les 19 hores a càrrec del comissari  Rafel Vaquer.

Cartoon Nostrum és un projecte col·lectiu de 6 curtmetratges d'animació sobre llegendes tradicionals de Mallorca, enllaçats per un narrador que presenta cada episodi.

En la preproducció intervé un equip d'il·lustradors illencs de prestigi reconegut, fent-se càrrec del disseny de personatges i ambientacions.

L'exposició mostra tot el procés de preparació d'un projecte audiovisual: Guió adaptat, storyboard, disseny de personatge i decorats. Amb un monitor pot completar-se amb la projecció de 2 tràilers realitzats pel projecte: "El Drac de na Coca" i "Maria Enganxa".

La banda sonora que acompanya cada curtmetratge està interpretada per músics de

les illes: Cap Pela, La Gran Orquestra Republicana, Miquel Àngel Aguiló, Juanmi Bosch, Tiu Herrero i Rap Rural.

📌Comissariat: Rafel Vaquer

📌Autors a la mostra: Pere Joan, Marga Vinyes, Tomeu Seguí, Enriqueta Llorca, Feliu Renom

Jaume Balaguer, Linhart, Álex Fito, Flávia Gargiulo, Max Vaquer ,Tatúm.

📌Llegendes presentades: El drac de na Coca, La cova del soldat pelut, El gegant de Sineu, La taula del puig de Galatzó, Maria Enganxa, Els dimonis Boiets.

 

La podeu veure a la Sala de Plens de l'Ajuntament d'Andratx del 6 al 29 d'octubre, de 9 a 13 hores.