FESTA DEL 2 D'AGOST

carrers d'Andratx

El dia 2 d'agost la desfilada de la replegada de "Ses Madones" començarà a les 20 hores, sortirà del Palau Municipal d'Esports i arrencarà pel Cartell Festes del 2 d'AgostCarrer Joan Carles I acompanyada dels Xeremiers d'Andratx, la Banda de Música, els Caparrots de s'Arracó i els carros, cavalls i carretons de l'Associació de Cavallistes d'Andratx. Gràcies a tots ells, i en especial a l'Associació d'Aires d'Andratx que treballa per mantenir viva la festa i que fa que vagi cresquen any a any.

La Festa de les Madones es celebra cada 2 d’agost, quan es rememora la defensa de la vila d’Andratx de l’any 1578 davant l’atac dels pirates otomans i el paper que realitzaren aquell dia les dones del poble.

Enguany, tot i les limitacions i alguns canvis als protocols, farem festa, amb mesura i amb controls de no aglomeracions i distàncies. Per això volem que hi participeu, però amb mesures de seguretat i amb responsabilitat. I si no podeu guardar les distàncies, en tot moment dur la mascareta posada. 

El recorregut de Ses Madones serà el següent:

Carrer Joan Carles I,105: Rosa Maria Soler
Carrer Palma, 8: Magdalena Flexas Morey
Carrer Palma, 7: Magdalena Alemany Ensenyat
Carrer Menéndez Pelayo, 8 : Aina Cuart
Carrer Joan Carles I, 75 : Núria Palmer
Carrer Joan Pagès, 23 : Malén Coll Amengual
Carrer Don Pedro González, 8: Margalida Massot

Acabarem fent un cercavila, sense aturar-nos, amb l'ofrena floral a la Creu a la Plaça Pou on la Coral Municipal d'Andratx cantarà La Balanguera acompanyada de la Banda Municipal, i seguidament, es farà la lectura del Sermó dels moros a l'església. En acabar, anirem tothom cap a la Plaça on farem la ballada popular de la mà de Música Nostra.