Batlia

Joan-Manera

ANTONI MIR SALVÀ

Batle

 

Estimats ciutadans, veïnats i visitants virtuals del nostre municipi, vull donar-vos la benvinguda a la pàgina web de l'Ajuntament d'Andratx. Una finestra d'informació, mitjançant la qual volem facilitar les tasques als nostres ciutadans, informar dels procediments en marxa, mostrar la feina que es fa, les accions que es duen a terme, les notícies relaciones amb el municipi... En definitiva, potenciar Andratx.

Ser batle d'Andratx és per a mi un gran repte, un gran honor, i sobretot una gran il·lusió. Però també, com dic sempre, una gran responsabilitat. Fer feina dia a dia pel teu poble, per a tots els ciutadans d'aquest meravellós municipi, és una de les situacions més especials amb les que un es pot trobar en la seva vida. Però per això mateix s'ha d'estar a l'alçada. Que ningú dubti que per feina, constància, compromís i esforç no quedarà.

I una de les maneres de fer-ho possible és amb aquesta web. Ella ens servirà no només de panell informatiu, sinó també de pont entre tots vosaltres i tots nosaltres. Una manera de mostrar tot i de rebre tot de manera transparent. Per això, tota la informació que es generi al Consistori, totes les juntes de govern, tots els plens... s'exposaran a la pàgina web. A més a més, es crearà aquest pont de comunicació directa amb el batle, amb la resta de regidors, i tot aquell que s'hi vulgui adreçar ho podrà fer mitjançant aquest portal. Perquè tots som, tots feim, el mateix poble. 

Un poble que és una de les joies de la Mediterrània, amb les nostres platges de Sant Elm, el Camp de Mar, i el Port d'Andratx, i el nostre interior amb Andratx, s'Arracó i sa Coma. Un poble que és també punt d'inici de la Serra de Tramuntana, patrimoni de la humanitat, i que té com a punta de llança la imponent Dragonera, Parc Natural

Finalment, vull convidar a tothom a visitar el nostre poble, però també a conèixer de primera mà la seva informació, i qualsevol necessitat que pugui tenir, mitjançant aquesta web, integrada dins un procés global de comunicació que té com a objectiu arribar a tothom de la manera més ràpida, transparent, eficaç i propera possible.